ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

www.sedasperamatos.gr
Όταν κάποιος ξεκινήσει με το χόκεϊ στον πάγο, δύσκολα το αφήνει!

“ICE HOCKEY”

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ)

Με τη βοήθεια έμπειρων προπονητών μπορείς να ξεκινήσεις και να μάθεις το πιο γρήγορο και διασκεδαστικό ομαδικό άθλημα. Το χόκεϊ στον πάγο.

Ice Hockey

Η εκμάθηση γίνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, ακόμη και από 4 – 5 ετών. Τα παιδιά ξεκινούν από τις βασικές αρχές πατινάζ στον πάγο και αργότερα μαθαίνουν την τεχνική με το μπαστούνι, τους κανόνες και τις τακτικές του παιχνιδιού. Το χόκεϊ είναι ασφαλές, εφόσον τα παιδιά φορούν πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό και έχουν την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών. Είναι ένα άθλημα που «κερδίζει» τα παιδιά γιατί εκτός από εξαιρετική άσκηση για το σώμα, διδάσκει στα παιδιά να χρησιμοποιούν το μυαλό τους στο παιχνίδι.
Είναι εξαιρετικά γρήγορο, είναι ομαδικό και πολύ διασκεδαστικό.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ

Τα ομαδικά μαθήματα αποτελούν μια πρώτη σωστή προσέγγιση στο καλλιτεχνικό πατινάζ για άτομα που δεν έχουν καθόλου εμπειρία ή έχουν μικρή εμπειρία. Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τη σωστή στάση του σώματος, τις βασικές κινήσεις (ισορροπία, στροφές, κίνηση προς τα πίσω, κλπ.) και θα αποκτήσουν εξοικείωση με το άθλημα του πατινάζ.

Στο παγοδρόμιο θα βρείτε τμήματα αρχαρίων για παιδιά 4 – 6 ετών, 7 – 12 ετών, για εφήβους και ενήλικες, τμήματα προχωρημένων για συγχρονισμένο πατινάζ και αγωνιστικό τμήμα. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων είναι 9 άτομα ανά προπονητή για τις ομάδες αρχαρίων. Για τις ομάδες προχωρημένων ο αριθμός μπορεί να είναι και λίγο μεγαλύτερος.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ

Στα παγοδρόμια “ICENSKATE” στην περιοχή του Αιγάλεω (σταθμός metro Ελαιώνα) και ATHENS HEART στον Ταύρο (Εμπορικό Κέντρο ATHENS HEART), θα βρείτε έμπειρους προπονητές που μπορούν να σας διδάξουν τα μυστικά του καλλιτεχνικού πατινάζ. Ιδιαίτερα μαθήματα γίνονται όλες τις μέρες, μετά από συνεννόηση προπονητή και μαθητή. Μπορείτε να κάνετε ελεύθερο πατινάζ πριν ή μετά το μάθημά σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Στο παγοδρόμιο “ICENSKATE” μπορείτε να βρείτε την προπονήτρια του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κ. Κοντογεωργακοπούλου Ιωάννα, η οποία θα σας δώσει απαντήσεις σχετικά με το άθλημα και τα μυστικά του.

This slideshow requires JavaScript.

Τις καθημερινές, οι διαθέσιμες ώρες είναι από 10:00 έως 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από 12:15 έως 23:00.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο Χειμερινών Αθλημάτων του Συλλόγου μας
κ. Μοσχίδη Δημήτρη, στο τηλέφωνο: 6945793794