ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Η Ιστορία μας

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου Περάματος (ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ), ιδρύθηκε στο Πέραμα το 2004 από μία παρέα ανθρώπων που αγαπούσαν τον κλασσικό αθλητισμό. Με αγώνες και θυσίες κατόρθωσαν να λειτουργήσουν με βάση ένα μικρό χώρο που παραχωρήθηκε από την τότε δημοτική αρχή στο χώρο του σταδίου της Πρόνοιας και αφορούσε παλαίμαχους αθλητές.

Τον Ιούλιο του 2009 με τροποποίηση του καταστατικού, το σωματείο μετατράπηκε σε σωματείο αθλητών ΣΤΙΒΟΥ και ανήκει στα επίσημα σωματεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Σήμερα ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ αποτελεί την κατ’ εξοχήν επιλογή παιδιών και εφήβων που θέλουν να κάνουν αθλητισμό ή πρωταθλητισμό στο Στίβο.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Φιλοσοφία μας

Σκοπός της προσπάθειας του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, είναι να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά και τους νέους της περιοχής του Περάματος να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας και μέσα από τους στίβους να αγαπήσουν τον αθλητισμό!

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους νέους με θάρρος, ικανότητες και θέληση ώστε να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της σημερινής εποχής και μέσω του αθλητισμού να τους δώσουμε ελπίδα για ένα φωτεινότερο μέλλον, προκειμένου να ζήσουν με άνεση και σεβασμό στον αυριανό δικό τους κόσμο.