ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΟΣΟ Η ΕΑΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΟΣΟ Η ΕΑΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-14 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!

Με την συμμετοχή πολλών μικρών αθλητών και αθλητριών των Σωματείων που συμμετείχαν στον Ε΄ όμιλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος κατηγορίας Κ14, διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2024 η ΕΑΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος.

Στην ημερίδα συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 5 έως και 11 ετών, δηλαδή παιδιά που φοιτούν από το Νηπιαγωγείο μέχρι και την Ε΄ Δημοτικού. Τα παιδιά έτρεξαν, έριξαν vortex και έπαιξαν παιχνίδια που συνδυάζουν άθληση και διασκέδαση. Στο τέλος δε της ημερίδας, όλα τα παιδιά αποχώρησαν ικανοποιημένα, αφού έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο για την συμμετοχή τους!

Ακολούθησε το ΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τα Σωματεία: Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ, Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Α.Ο. ΣΤΙΒΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ & φυσικά του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Οι 100 περίπου αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο δρομικό ΤΡΙΑΘΛΟ, αγωνίστηκαν στα 60 μέτρα, στο άλμα σε μήκος και στο δρόμο 800 μέτρων, πετυχαίνοντας  μάλιστα και αρκετά καλές επιδόσεις!

Για την επιτυχία των αγώνων συνέβαλαν και οι προπονητές των Σωματείων, οι οποίοι με την εμπειρία τους φρόντισαν όλα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Θεατές στην κερκίδα, πολλοί γονείς και συγγενείς των αθλητών, οι οποίοι τους χειροκρότησαν για τις καλές τους προσπάθειες, ενώ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Περάματος κ. Σαράντος Παπανικολάου.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply