ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

www.sedasperamatos.gr

Πέραμα, 12 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Ήδη, με γοργούς ρυθμούς μπαίνουμε στην Άνοιξη, μία εποχή που προσδίδει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και ευχαριστούμε πολύ που μας εμπιστευθήκατε την φετινή αθλητική χρονιά τα παιδιά σας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και οι προπονήτριές μας θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά σας να γυμναστούν σωστά και να αποκτήσουν τις βάσεις που θα τους επιτρέψει να βγουν δυνατά στον αυριανό δύσκολο δικό τους κόσμο. Πρωταρχικός σκοπός του Σωματείου μας είναι η σωστή και δημιουργική εκγύμναση των παιδιών μας. Ύστερα τοποθετούμε τον πρωταθλητισμό και τις διακρίσεις στους αγωνιστικούς χώρους για όσους νέους και νέες έχουν ιδιαίτερα προσόντα που τους επιτρέπουν να διακριθούν!

Πριν λίγες ημέρες, μέσα από διαδικασίες που προβλέπονταν από το καταστατικό του, το Σωματείο μας απέκτησε νέα Διοίκηση. Στο νέο του ξεκίνημα το Διοικητικό Συμβούλιο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με όραμα και αισιοδοξία. Άλλωστε όπως είχε πει ο Γάλλος μυθιστοριογράφος Anatole France «για την επίτευξη σημαντικών στόχων χρειάζεται όχι μόνο να ενεργούμε, αλλά και να ονειρευόμαστε, όχι μόνο να σχεδιάζουμε αλλά και να πιστεύουμε». Και εμείς στον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και ονειρευόμαστε και πιστεύουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Έχουμε οράματα που προσβλέπουν την προσφορά στο παιδί και την αναβάθμιση του αθλητισμού στην περιοχή μας. Εμείς, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε τα τυχόν προβλήματα των παιδιών σας.

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε στα παιδιά σας καλή συνέχεια στον αθλητισμό και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  – Ι. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΜΙΧ. ΠΑΡΑΠΟΛΑΣ

                                 

Leave a Reply