ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018»

www.sedasperamatos.gr

Τελικά και  τη φετινή χρονιά, αφού ο καιρός μας έκανε όπως και πέρσι το χατίρι, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εορταστική ημερίδα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018»! Οι δυσοίωνες  προβλέψεις των τελευταίων ημερών από την ΕΜΥ, δεν επηρέασαν τους διοργανωτές και  έτσι, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στο δημοτικό στάδιο Περάματος πραγματοποιήθηκε με καλές καιρικές συνθήκες  η εορταστική ημερίδα  του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, που με πολύ κόπο και μεράκι προετοίμασαν οι προπονήτριες του Συλλόγου μας.  Συνδιοργανωτής  μας εφέτος υπήρξε ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, ενώ η ημερίδα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

www.sedasperamatos.gr

Στην φετινή ημερίδα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες  ηλικίας από 5 έως13 ετών, από τα Σωματεία: Α.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ, ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ & φυσικά του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Η ημερίδα Χριστουγέννων έχει γίνει πλέον θεσμός για το Πέραμα, ενώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται  να εμπλουτιστεί και με άλλα αγωνίσματα, εξυπηρετώντας και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

www.sedasperamatos.gr

Στην φετινή διοργάνωση βοήθησαν προσφέροντας διάφορα είδη, τα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε. στο Κερατσίνι, η πιτσαρία – ρεστοράν AL CAMINO στο Πέραμα και η εταιρεία εμπορίας φρούτων Ν. ΧΡΗΣΤΑΚΕΑΣ Α.Ε. στον Α. Ι. Ρέντη, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε ακόμη τον κ. Ιωάννη Θεοδωρουλέα για την παραχώρηση ασθενοφόρου σε όλη την διάρκεια της ημερίδας.

www.sedasperamatos.gr

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Περάματος και ιδιαίτερα τον κ. Σάββα Γραμματικόπουλο για την βοήθειά του, καθώς και όλους τους εθελοντές, φίλους του συλλόγου, οι οποίοι βοήθησαν στο να διεξαχθεί με επιτυχία η ημερίδα μας. Χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

www.sedasperamatos.gr

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Περάματος κ. Ιωάννης Λαγουδάκης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μαργαρίτα Καζάκου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιος  Λαγουδάκης,  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΑυτιάΚατσίμπρη Παγώνα , η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μπέτυ Αράπη, ο Έφορος του ΣΕΓΑΣ κ. Σπύρος Καλοζούμης, η Γενική Γραμματέας και το μέλος Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Χριστίνα Ματάκη και κ. Θωμάς Παπαγιάννης και ο Σύμβουλος Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Στέφανος Ματάκης.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply