Η προποντική ημερίδα του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,
ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!

Σε αθλητική γιορτή εξελίχθηκε η προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος, με την παρουσία μικρών αθλητριών και αθλητών των Σωματείων Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για βροχές και καταιγίδες, το ξημέρωμα της Κυριακής ήταν αρκετά ηλιόλουστο, με αποτέλεσμα δεκάδες μικρών αθλητριών και αθλητών να κατακλείσουν το Δημοτικό Στάδιο Περάματος, προκειμένου να απολαύσουν τη συγκεκριμένη ημερίδα. Τα παιδιά, συμμετέχοντας στα αγωνίσματα που τόσο τους έλειψαν  λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, χάρηκαν  ιδιαίτερα και ευχαριστήθηκαν τους αγώνες! Ήταν μια σωστά οργανωμένη ημερίδα, με γεμάτο πρόγραμμα και ισχυρό ανταγωνισμό, παρά τον προπονητικό της χαρακτήρα. Το σημαντικότερο, τηρήθηκε με ακρίβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει λόγω της πανδημίας τόσο από αθλητές και γυμναστές, όσο και από τους γονείς και φίλους των αγωνιζόμενων παιδιών.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Θεόδωρος Τερζής, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και ο οποίος εξήρε το έργο που επιτελεί ο Σύλλογος του Περάματος.  Ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κ. Γιάννης Ψωμιάδης, ευχαρίστησε τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στους αγώνες και υποσχέθηκε, πως αν το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας, σύντομα ο ΣΕΔΑΣ θα διοργανώσει και άλλους αγώνες, με τη συμμετοχή περισσότερων αθλητών από περισσότερα σωματεία.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply