ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

www.sedasperamatos.gr

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΑΘΛΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ!»
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Φίλες και Φίλοι,

Με ελπίδα για μια αθλητική χρονιά χωρίς προβλήματα, ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ξεκινά δυναμικά την νέα αθλητική περίοδο 2021 – 2022 την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:30΄. Μια αθλητική χρονιά, που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, ευελπιστώντας πως θα εξελιχθεί με τα λιγότερα προβλήματα για τον αθλητισμό, αλλά και για όλη την ανθρωπότητα. Η Πανδημία του “covid-19” αντιμετωπίζεται ήδη ικανοποιητικά από τους επιστήμονες, περιορίζοντας τα κρούσματα και τις ανθρώπινες απώλειες. Ευχή όλων, η αθλητική χρονιά που σε λίγες ημέρες προβάλει, να μας απασχολήσει μόνο με τα θέματα άθλησης των παιδιών μας.

Φίλες και Φίλοι,

Η ενασχόληση με τον κλασσικό αθλητισμό δεν εξασφαλίζει μόνο καλύτερη σωματική υγεία στο παιδί. Ο στίβος και γενικά ο αθλητισμός βοηθά το παιδί να ωριμάσει, να καλλιεργήσει μέσα του τις αρετές της συνεργασίας και της πειθαρχίας, να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει το παιδί σας στίβο είναι η προσκόμιση όλων των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων (καρδιογράφημα, triplex καρδιάς) που πιστοποιούν ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και μπορεί να αθληθεί χωρίς αυτό να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στη ζωή του.

Πρέπει επίσης να προσέξετε την καθαριότητα του χώρου που το παιδί θα αθληθεί, στην ποιότητα του χαρακτήρα του γυμναστή ή της γυμνάστριας και στο αν κατέχει τις απαραίτητες ικανότητες για να ασχοληθεί με το σώμα και την ψυχή του παιδιού σας.  Μην επιλέγεται άθλημα για το παιδί σας με γνώμονα το πόσο κοντά είναι το γυμναστήριο στο σπίτι σας ή αν οικονομικά συμφέρει περισσότερο. Δώστε σημασία στη σωματική και ψυχική υγεία και όχι μόνο στο οικονομικό.

Εμείς, στον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, δίνουμε μεγάλη σημασία σε όλα αυτά. Πιστεύουμε ότι το παιδί με την είσοδό του στον κόσμο του αθλητισμού, πρέπει να μυηθεί στην ευγενή άμιλλα, τον αλληλοσεβασμό, την καλλιέργεια του πνεύματος και του σώματος και τον υγιή ανταγωνισμό.

Ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ φέτος θα λειτουργήσει σε καθημερινή βάση (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) σε δύο ωράρια, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.                  

1) από τις 16:30΄ έως τις 17:30΄ &
2) από 17:30΄ έως τις 18:30΄.

Με εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης μικρών και μεγαλύτερων παιδιών, που θα εφαρμόζονται από τα έμπειρα στελέχη μας, θα δώσουμε τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες, να γυμναστούν με τον σωστότερο τρόπο και κυρίως να αγαπήσουν την άθληση.

Ελάτε να γνωριστούμε. Εμείς, θα βρισκόμαστε στο γραφείο του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος (ΠΡΟΝΟΙΑ), καθημερινά από 16:30΄ έως και 18:30΄.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Leave a Reply