Επιτυχές το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ για τον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Τουρνουά Καλλιτεχνικού Πατινάζ, εκεί όπου τον Σύλλογό μας αντιπροσώπευσαν οι υπέροχες αδερφούλες Αθηνά και Νικολέτα Μοσχίδου. Η Αθηνά συμμετείχε στην κατηγορία “Basic Novice” όπου κατέκτησε την 2η θέση και η Νικολέτα στην κατηγορία “Cubs Girls” όπου κατέκτησε  επίσης την 2η θέση.

 

Και τα δύο κορίτσια μαζί με τον προπονητή τους Παναγιώτη Μαρκουίζο, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, για την προσπάθειά τους! Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς  – λόγω πανδημίας –  με κλειστά παγοδρόμια τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και με καθημερινές δυσκολίες στις προπονήσεις τους, όπου αναγκάζονται να προπονούνται σε χώρους κοινού με αυξημένες πιθανότητες τραυματισμού, οι επιτυχίες των κοριτσιών μας αποκτούν μεγαλύτερη σημασία.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια αρχή (Ε.Ο.Χ.Α), με την ευχή στο  μέλλον να διεξάγονται Πρωταθλήματα και Κύπελλα Καλλιτεχνικού Πατινάζ και όχι Τουρνουά, σε Κρατικό Παγοδρόμιο, έτσι ώστε να βοηθιούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες στις προπονήσεις τους και να μπορούν να εξασφαλίζουν ευκολότερα την συμμετοχή τους σε αγώνες του εξωτερικού.  Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά το Παγοδρόμιο “ICE ARENA” για την ζεστή φιλοξενία, όπως επίσης τους κριτές και προπονητές, οι οποίοι συνέβαλλαν σε μέγιστο βαθμό στην άρτια διεξαγωγή του Τουρνουά Καλλιτεχνικού Πατινάζ. Αφήσαμε τελευταίους τους πρωταγωνιστές αυτού του τουρνουά, που δεν είναι άλλοι από όλους τους συμμετέχοντες αθλητές του Καλλιτεχνικού Πατινάζ , αυτούς που μαζί με τους υπέροχους γονείς τους, δίνουν καθημερινό μεγάλο αγώνα για την στήριξη του αθλήματος.

Ο Σύλλογος μας με την σειρά του, διαβεβαιώνει πως θα είναι αρωγός και συνοδοιπόρος στις προσπάθειες όλων όσων θέλουν να πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον των αθλημάτων του πάγου και φυσικά θα στηρίζει πάντοτε τους αθλητές του. Θα πρέπει επιτέλους και στα αθλήματα αυτά να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και οι επιτυχίες των αθλητών και να ανταμείβονται όπως ακριβώς και στα άλλα αθλήματα, δίνοντας επιπλέον κίνητρα σε αθλητές και αθλήτριες.

Να ευχηθούμε λοιπόν στις αθλήτριές μας Αθηνά και Νικολέτα Μοσχίδου να έχουν ασφαλείς προπονήσεις και μεγαλύτερες επιτυχίες στους αγώνες τους.

Μπράβο κορίτσια. Το μέλλον σας ανήκει!

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Leave a Reply