Επιτυχία σημείωσε η εορταστική εκδήλωση του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών φίλων του Συλλόγου, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023
στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

ο βουλευτής β΄ Πειραιά με την Ν.Δ. κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος,

η βουλευτής β΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίνα Κασιμάτη,

η Αντιπρόεδρος της Βουλής & Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα,

ο Δήμαρχος Περάματος κ. Ιωάννης Λαγουδάκης,

ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Υποψήφιος βουλευτής με το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» κ. Θεόδωρος Τερζής,

ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Διαφάνειας κ. Χριστόφορος Ντίμερης,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιώτα Βοϊδονικόλα,
οι υποψήφιοι βουλευτές στη Β΄ Πειραιά με το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Χρήστος Σαλαλές & η κ. Κούλα Παπαδάκη,

ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Θεόδωρος Βώσσος,
ο πρώην Δήμαρχος και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέραμα όλοι μαζί» κ. Ιωάννης Λαγουδάκος,

ο υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος κ. Δημήτρης Γκανάς με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης»,

ο υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος κ. Θανάσης Ρούσαλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών»,

ο επικεφαλής του συνδυασμού Πέραμα Ενωτική Πορεία κ. Κοντζόγλου Κωνσταντίνος,
ο πρώην Πρόεδρος του «Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» κ. Χριστόδουλος Χατζηαναγνώστου,
η Πρόεδρος του «Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ Κερατσινίου – Δραπετσώνας» κ. Τσαγκαρινού Άννα,

ο Αντιπρόεδρος της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κ. Πέτρος Μπάμπαλης,

ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Περάματος κ. Στέφανος Φούσκας, οι δημοσιογράφοι Τάκης Μαυρέας και Στάθης Γιάπαπας,
καθώς επίσης αθλητές, γονείς και φίλοι του Συλλόγου. Τέλος, χαιρέτησε την εκδήλωση με μήνυμά του λόγω ασθενείας, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά με την «Ελληνική λύση» κ. Σούτας Νικόλαος.

This slideshow requires JavaScript.

Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στους κορυφαίους αθλητές στίβου του 2022, τον Μίλτο Τεντόγλου & την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Στη συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από την 19χρονη ιστορία του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Ένα βίντεο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι τις όμορφες στιγμές, αλλά και τις μάχες που δόθηκαν για τη σημερινή ύπαρξη του Σωματείου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ψωμιάδης, αναφέρθηκε στον συνολικό Απολογισμό Δράσης του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, καθώς και στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διοικούντες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Τις καλές και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Σύλλογος, τις μάχες που δόθηκαν και κερδήθηκαν, αλλά και αυτές που χάθηκαν και έφεραν πίκρα και στεναχώρια. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου. Προπονητές και προπονήτριες, αθλητές και αθλήτριες καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχαρίστησε ακόμη τους γονείς των αθλητών, που παρά τις δυσκολίες της εποχής, εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο Σύλλογο. Τέλος, αναφέρθηκε στην νέα εποχή που ξεκίνησε για τον Σύλλογο από το καλοκαίρι του 2017, μετά την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο για το έτος 2023.

Η Τρίτη ενότητα της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα συγκινητική! Ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τα πρώην μέλη του Δ.Σ. την κ. Δημοπούλου Μαρία και τον κ. Παραπόλα Μιχάλη για την πολύχρονη προσφορά τους στον Σύλλογο, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Τερζή Θεόδωρο για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Πλακέτες δόθηκαν και στους ανερχόμενους αθλητές και τις ανερχόμενες αθλήτριες του Συλλόγου. Τους Γιάννη  Αυγουλά, Ιάσονα Χατζούδη και Σπύρο Καράμπαλη, καθώς και τις  Βασιλική Αράπκουλε, Ηλιάνα Περρή και Νικολέτα Στεφανουδάκη.

Ακολούθησε η διαδικασία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τις καθιερωμένες ευχές από τους παρευρισκόμενους…

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην πρώτη εορταστική εκδήλωση του 2023 και τους ευχήθηκε Ευημερία, Πρόοδο, Αλληλεγγύη και πρωτίστως Υγεία!

Leave a Reply