ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΛΙΤΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΛΙΤΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Μέσα σε χαρούμενη, εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου καθώς και των γονέων τους, διεξήχθη το απόγευμα της  Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος (Πρόνοια), η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ κ. Γιάννης Ψωμιάδης, αναφέρθηκε στον συνολικό Απολογισμό Δράσης του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ που εφέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του, καθώς και τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διοικούντες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Τις καλές και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Σύλλογος, τις μάχες που δόθηκαν και κερδήθηκαν, αλλά και αυτές που χάθηκαν και έφεραν πίκρα και στεναχώρια. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου. Τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχαρίστησε ακόμη τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, που για μία ακόμη χρονιά εμπιστεύθηκαν στο Σύλλογο τα παιδιά τους. Τέλος, αναφέρθηκε στο άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ, που από το 2021 προστέθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και τις επιτυχίες των αθλητριών του. Στην εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη μνεία στους αθλητές ΑΥΓΟΥΛΑ  ΓΙΑΝΝΗ και ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΣΠΥΡΟ, καθώς και στις  αθλήτριες ΑΡΑΠΚΟΥΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  και ΠΕΡΡΗ ΗΛΙΑΝΑ για τις διακρίσεις τους το 2023. Ως ένα ελάχιστο δείγμα τιμής τους δόθηκε από μία δωροεπιταγή, για αγορές αθλητικών ειδών από γνωστό κατάστημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Λαγουδάκος Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παπανικολάου Σαράντος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαυρέας Παναγιώτης,  ο Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπελταβάνης Κων/νος, ο Ειδικός Σύμβουλος επί θεμάτων Αθλητισμού & Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος κ. Φούσκας Στέφανος  και  ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Θεόδωρος Τερζής.

Ακολούθησε η διαδικασία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τις καθιερωμένες ευχές από τους παρευρισκόμενους…

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην πρώτη εορταστική εκδήλωση του 2024 και τους ευχήθηκε Ευημερία, Πρόοδο, Αλληλεγγύη και πρωτίστως Υγεία!

 

Leave a Reply