Νέα σελίδα για τον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

www.sedasperamatos.gr

Έχοντας καταγράψει τα τελευταία χρόνια μια αρκετά αξιόλογη πορεία στον Κλασσικό Αθλητισμό στην πόλη μας και όχι μόνο, ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με ευχαρίστηση ανακοινώνει σήμερα την παράλληλη ενασχόλησή του και με τα Χειμερινά Ολυμπιακά Αθλήματα.

Ήδη, με τροποποίηση του Καταστατικού του ο Σύλλογός μας περιέλαβε στις δραστηριότητές του παράλληλα με τον Στίβο και τα Χειμερινά Ολυμπιακά Αθλήματα, αρχής γενομένης από το Καλλιτεχνικό Πατινάζ στον Πάγο και το Χόκεϊ επί Πάγου.

Ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ έχει ήδη εξασφαλίσει την αναγνώρισή του από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ), διενεργώντας τις πρώτες εγγραφές αθλητριών και αθλητών, ενώ παράλληλα προέβη και στις πρώτες μεταγραφές του εντάσσοντας στη δύναμή του αξιόλογες αθλήτριες από άλλους Συλλόγους.

Από σήμερα, σε συνεργασία με τα παγοδρόμια “ICEΝSKATE” στον Δήμο Αιγάλεω (σταθμός METRO Ελαιώνα) και “ICE ARENA” στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου (Εμπορικό Κέντρο ATHENS HEART), μπορούν όσοι αθλητές ή όσες αθλήτριες επιθυμούν, μικρής ή μεγαλύτερης ηλικίας, να προπονηθούν ατομικά ή ομαδικά από καταξιωμένους προπονητές του Χώρου στα συγκεκριμένα Παγοδρόμια.

Μεγάλος συντελεστής αυτής της επιτυχίας για τον Σύλλογό μας, υπήρξε το μέλος κ. Μοσχίδης Δημήτρης, ο οποίος μας παρότρυνε στο εν λόγω εγχείρημα και τον οποίο δημόσια ευχαριστούμε. Παράλληλα, με Πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας τον ορίζουμε Υπεύθυνο των Αθλημάτων Πάγου.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο της ΕΟΧΑ κ. Νικητίδη Γεώργιο, ο οποίος με την εμπειρία του μας καθοδήγησε σωστά, προκειμένου να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ένταξή μας στην Ομοσπονδία. Ευχόμαστε ολόψυχα την συνεχή ανάπτυξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αθλημάτων στη Χώρα μας και υποσχόμαστε να είμαστε αρωγοί στις όποιες προσπάθειες της Ομοσπονδίας!

Με ανυπομονησία  περιμένουμε όλες και όλους εσάς, μικρούς και μεγαλύτερους να γνωρίσετε από κοντά, αυτά τα νέα αθλήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο γραφείο του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος ή με τον υπεύθυνο κ. Δημήτρη Μοσχίδη στο Τ: 6948122772

Leave a Reply

%d bloggers like this: