ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

www.sedasperamatos.gr

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!

Στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Περάματος και παρουσία 400 περίπου μικρών αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 5 έως και 14 ετών διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 η εορταστική ημερίδα του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017».

Στην ημερίδα που αποτελεί πλέον θεσμό για τον Σύλλογο του Περάματος, συμμετείχαν με αντιπροσωπευτικές ομάδες 9 Σωματεία – μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και συγκεκριμένα:
ΑΟ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ,
ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ,
ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,
ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,
ΕΡΜΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ,
ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,
ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και
ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις της ΕΜΥ για τον καιρό, σε όλη την διάρκεια των αγώνων υπήρξε ηλιοφάνεια, γεγονός που βοήθησε στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου.  Η όλη διοργάνωση υπήρξε άψογα στημένη και με τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν ευχάριστα όλα τα παιδιά που  συμμετείχαν, αλλά και οι συνοδοί και γυμναστές, οι οποίοι ένιωσαν κι αυτοί για λίγο σαν παιδιά. Το εορταστικό κλίμα της ημέρας και το πλούσιο αγωνιστικό πλάνο, ενθουσίασαν – όπως οι ίδιοι ομολόγησαν – τους παρευρισκόμενους θεατές. Στο τέλος, εκτός από τους νικητές του αγωνιστικού προγράμματος, έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα όλα τα παιδιά, που  αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τα επόμενα Χριστούγεννα.

Όπως τόνισε στο καλωσόρισμα ο πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ Περάματος κ. Γιάννης Ψωμιάδης, η 17η Δεκεμβρίου ήταν για Σωματείο ημέρα γιορτής. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Σήμερα είναι για εμάς ημέρα χαράς! Είμαστε χαρούμενοι γιατί επιτέλους, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είμαστε ξανά σε θέση να διοργανώσουμε αγώνες. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια και τον Δήμο που μας παρέδωσαν ανακαινισμένο το Δημοτικό Στάδιο Περάματος. Ευχαριστούμε πολύ και όλους εσάς, τα Σωματεία που συμμετέχετε στην σημερινή ημερίδα μας. Ζητούμε δε συγνώμη από τα υπόλοιπα Σωματεία, τα οποία ενώ ήθελαν να συμμετάσχουν, δεν μπορέσαμε να τα εξυπηρετήσουμε. Δεσμευόμαστε όμως, στον νέο χρόνο που σε λίγες ημέρες προβάλει, να διοργανώσουμε και άλλες ημερίδες με περισσότερα Σωματεία και φυσικά περισσότερους αθλητές. Εύχομαι καλό αγώνα στους μικρούς αθλητές μας και σε όλους εσάς, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ».

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους:

ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας κ. Μαργαρίτα Καζάκου,
ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Πέραμα» κ. Δημήτρης Θεοδωρουλέας,
η Ειδική Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Μαρίκα Καρδαρά,
ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Γιώργος Καρδαράς,
η Γενική Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Χριστίνα Ματάκη,
ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Θωμάς Παπαγιάννης,
ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Στέφανος Ματάκης και αρκετοί γονείς και συγγενείς των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στην ημερίδα.

Για να δείτε τις φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ.

Leave a Reply