ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

www.sedasperamatos.gr

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Μέσα σε χαρούμενη, εορταστική ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών φίλων του Συλλόγου, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Περάματος, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:
η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Καζάκου Μαργαρίτα,
η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουγιακάκου Ελένη,
ο πρώην Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέραμα όλοι μαζί» κ. Ιωάννης Λαγουδάκος,
ο Δημοτική Σύμβουλος & Επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Περάματος» κ. Βατίστας Βασίλειος,
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Οικονομάκης Γεώργιος και Δρόσος Σπυρίδων,
η Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά κ. Καλαϊτζάκη Ελένη,
η Ειδική Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Καρδαρά Μαρίκα,
ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Βώσσος Θεόδωρος,
τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Λαμέρα Αριστέα & Ιακωβίδου Μαρίνα,
ο πρώην Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής και Πρόεδρος του ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ κ Καρδαράς Γεώργιος,
ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Περάματος κ. Φούσκας Στέφανος,
ο Γενικός Αρχηγός της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κ. Ζαχαρόγλου Κωνσταντίνος
& η κ. Τσαγγαρινού Σεβαστή από τα εκπαιδευτήρια «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ»

Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκαν δύο ολιγόλεπτα βίντεο. Το πρώτο αναδεικνύοντας  τις μεγαλύτερες  επιτυχίες των Ελληνίδων αθλητριών και Ελλήνων αθλητών στον στίβο το έτος 2019 και το δεύτερο παρουσιάζοντας  εικόνες από την καθημερινότητα του Συλλόγου, τις ιδιαίτερες στιγμές της προηγούμενης χρονιάς και διάφορα σποτάκια για τα οφέλη της άθλησης στην παιδική ηλικία.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ κ. Γιάννης Ψωμιάδης, αναφέρθηκε στον συνολικό Απολογισμό Δράσης του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, καθώς και στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διοικούντες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Τις καλές και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Σύλλογος, τις μάχες που δόθηκαν και κερδήθηκαν, αλλά και αυτές που χάθηκαν και έφεραν πίκρα και στεναχώρια. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου. Τους προπονητές και τις προπονήτριες, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Όλους αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν το μεγάλο διάστημα που ο ΣΕΔΑΣ ήταν άστεγος. Ευχαρίστησε ακόμη τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, που παρά τις δυσκολίες εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στον Σύλλογο. Τέλος, αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου το έτος 2019, τις εμπειρίες που αποκτήθηκαν από αυτές, καθώς και το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου για το έτος 2020.

Η Τρίτη ενότητα της βραδιάς περιελάμβανε βραβεύσεις. Ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα άτομα που στήριξαν οικονομικά και υλικά τον Σύλλογο την παρελθούσα χρονιά. Πρόκειται για τον κ. ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ιδιοκτήτη του χώρου δεξιώσεων “LAMPIRIS GARDEN & KATARRAKTIS” στο Νέο Ικόνιο Περάματος & τον κ. ΜΠΟΥΡΙΚΟ  ΣΤΑΥΡΟ, εκπρόσωπο της εταιρίας MISTRAL Ε.Π.Ε. στο Νέο Ικόνιο Περάματος.

Πλακέτες δόθηκαν και στα δυναμικά κορίτσια του Συλλόγου, αυτά που κράτησαν τον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  ζωντανό και μέσα στα αξιολογημένα Σωματεία της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για τις αθλήτριες:
ΤΣΑΒΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ & ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ανερχόμενη αθλήτρια).
Η τελευταία βράβευση αφορούσε παλαιό πρωταθλητή. Αθλητή που έγραψε την δική του ιστορία στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Πρόκειται για τον Λευκαδίτη πρωταθλητή  ΦΩΤΗ ΚΟΥΡΤΗ,  με δεκάδες νίκες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Βαλκανικούς και Μεσογειακούς Αγώνες.
Μία βράβευση για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι …

Ακολούθησε η διαδικασία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με τις καθιερωμένες ευχές από τους παρευρισκόμενους…

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην πρώτη εορταστική εκδήλωση του 2020 και τους ευχήθηκε Ευημερία, Πρόοδο, Αλληλεγγύη και πρωτίστως Υγεία!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply