Απολογισμός αθλητικής περιόδου 2022 – 2023

Μία ακόμη αθλητική περίοδος ολοκληρώθηκε για τον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
Μία περίοδος, η οποία κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τα τμήματα υποδομής και με αρκετά καλές εμφανίσεις για το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου.

Στη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, ενεγράφησαν στο δυναμικό του Συλλόγου μας 154 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 5 έως και 18 ετών, παιδιά που απασχολήθηκαν με όλα τα αγωνίσματα του στίβου από την έμπειρη ομάδα γυμναστών του Συλλόγου μας. Λειτουργώντας σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Παρασκευή στα ωράρια 16:30΄- 17:30΄ & 17:30΄- 18:30΄ μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερα παιδιά, αφού έτσι μπορούσαν να συνδυάσουν τα μαθήματα με τον αθλητισμό.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς διοργανώθηκαν από τον Σύλλογό μας στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1) ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Περάματος τον μήνα Οκτώβριο 2022,

2) Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ τον μήνα Δεκέμβριο 2022, με τη συμμετοχή 400 περίπου αθλητών & αθλητριών από 10 Σωματεία του Νομού Αττικής,

3) Η 1η φάση ΤΡΙΑΘΛΟΥ (ΔΡΟΜΙΚΟΥ) κατηγορίας Κ14 από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με παράλληλη ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 5 – 12 ετών, το μήνα Μάρτιο 2023,

4)Η  ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ για παιδιά από 5 – 12 ετών από 4 Σωματεία της Αττικής στις αρχές Ιουνίου 2023 &

5) 2 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΘΕΡΙΝΑ “CAMP” για παιδιά δημοτικού από 19 έως 23 Ιουνίου και από 26 έως και 30 Ιουνίου 2023, με αθλητικές, ψυχαγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες!

Το Σωματείο του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ αποτελεί ένα ζωντανό αθλητικό κύτταρο στο Δήμο Περάματος. Είναι ένα σωματείο πρότυπο, αφού πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που ορίζει το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Διαθέτει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και είναι εγγεγραμμένο στα Μητρώα Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ. Οι προπονητές και οι προπονήτριες που απασχολούνται στο Σύλλογο είναι πιστοποιημένοι από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έχουν προσληφθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ είναι να ωθήσει τα παιδιά στην αθλητισμό! Φυσικά, για τους αθλητές και τις αθλήτριες που μπορούν να διακριθούν στο χώρο του κλασικού αθλητισμού, ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  τους στηρίζει και τους βοηθάει στην επίτευξη των στόχων τους.

Η φετινή αθλητική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους, αφού μετά τη διετή πανδημία, το συνολικό αποτέλεσμα είναι θετικό. Ευχή μας, την επόμενη αθλητική χρονιά που ξεκινά από τον Σεπτέμβριο, να είναι ακόμη καλύτερη, με πολλές επιτυχίες για το Σύλλογο και τον Ελληνικό Αθλητισμό!

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply