Μέσα σε χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα διεξήχθη η ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος!

Παρουσία 500 και πλέον αθλητών και αθλητριών – ηλικίας από 5 έως και 13 ετών – από 10 Σωματεία της Αττικής, διεξήχθη η εορταστική ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» που διοργάνωσε ο ΣΕΔΑΣ Περάματος, με συνδιοργανωτή την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Περάματος. Η ημερίδα, όπως είχε προγραμματιστεί, διεξήχθη το πρωινό της 4ης Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών που έλαβαν μέρος στους αγώνες, απόλαυσαν τα παιδιά τους αγωνιζόμενα μέσα σε ένα στολισμένο από δεκάδες μπαλόνια στάδιο και κάτω από τους ήχους χριστουγεννιάτικων ασμάτων. Σημάδια που προανήγγειλαν τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, που σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε.

Οι τρεις πρώτοι νικητές των αγωνισμάτων του προγράμματος έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Στην ουσία, νικητές δεν ήταν μόνο οι τρεις πρώτοι του κάθε αγωνίσματος. Νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι χάρηκαν τους αγώνες μέσα σε καθαρά γιορτινή ατμόσφαιρα!

Στους αγώνες συμμετείχαν με αντιπροσωπεία αθλητριών και αθλητών τα σωματεία: Α.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ, Α.Ο. ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ, Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ 90 ΑΙΓΑΛΕΩ, ΓΟΠ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ, Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και φυσικά του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Περάματος κ. Ιωάννης Λαγουδάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Θεόδωρος Τερζής, η αντιδήμαρχος κ. Γιώτα Βοϊδονικόλα και ο πρώην δήμαρχος κ. Ιωάννης Λαγουδάκος και ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Θωμάς Παπαγιάννης. Παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν με πλακέτα από την δημοτική αρχή Περάματος δια χειρός του αντιδημάρχου κ. Θεόδωρου Τερζή, οι πρωταθλητές μας στον στίβο Δέσποινα Μουρτά και Γιάννης Νυφαντόπουλος. Πλακέτα απονεμήθηκε από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και στον πρόεδρο του ΣΕΔΑΣ Περάματος Γιάννη Ψωμιάδη για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα στην πόλη του Περάματος.

Κλείνοντας την ημερίδα ο πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ Περάματος ευχήθηκε σε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ» και υποσχέθηκε τα επόμενα Χριστούγεννα να γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη ημερίδα με περισσότερους αθλητές και με συμμετοχή περισσότερων σωματείων.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply