Β΄ φάση τετράθλου Όμιλος Περάματος

Β΄ φάση τετράθλου Όμιλος Περάματος

Διεξήχθη με επιτυχία  η β΄ φάση τετράθλου στον Όμιλο Περάματος.

Με την διεξαγωγή ριπτικών αγωνισμάτων, διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος, η Β΄ ΦΑΣΗ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ στην κατηγορία Κ – 14, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τα Σωματεία του Γ.Σ ΑΘΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, του Α.Ο. ΕΡΜΗΣ και φυσικά του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες έδωσαν για μία ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους! Τα παιδιά αγωνίστηκαν με πείσμα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να πετύχουν καλές επιδόσεις, ενώ παράλληλα απόκτησαν τις πρώτες τους εμπειρίες από διασυλλογικούς αγώνες.

Στο γραφικό Πέραμα και στο στολίδι του – όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς το Δημοτικό Στάδιο της πόλης – τα παιδιά έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα  της σφαιροβολίας και της ρίψης “vortex”, παρουσία των γυμναστών των Συλλόγων τους, που λειτούργησαν αυτή τη φορά και  ως κριτές. Για την ιστορία αναφέρουμε πως στην Β΄ ΦΑΣΗ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ, αγωνίστηκαν 25 αγόρια και 45 κορίτσια γεννημένα τα έτη 2009 και 2010. Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Περάματος κ. Θεόδωρος Τερζής, ο οποίος έκανε και τις βραβεύσεις.

Στις αρχές του Ιουνίου θα διεξαχθεί η Τρίτη και τελευταία φάση του ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ με την διεξαγωγή των αλμάτων (μήκος & ύψος).

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply