ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

www.sedasperamatos.gr

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΣΤΟΧΟΥΣ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά επίσημα η αθλητική χρονιά 2020 – 2021 για τον ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Μια χρονιά που δεν θέλουμε με τίποτα να μας θυμίζει την προηγούμενη, που τόσο ταλαιπώρησε με την πανδημία του “ covid-19 ” όλη την υφήλιο και φυσικά επηρέασε σημαντικά και τον αθλητισμό. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει φροντίσει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλιστούν οι προβλεπόμενες συνθήκες υγιεινής για τις αθλήτριες και τους αθλητές μας.

Καλούμε λοιπόν τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που γεννήθηκαν από το έτος 2016 και πριν, μαζί με τους γονείς τους να έρθουν να γνωριστούμε. Μαζί με τις έμπειρες προπονήτριές μας να ωθήσουμε τα παιδιά στην άθληση. Να τα κάνουμε να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να κάνουν νέες φιλίες, να παλέψουν στους στίβους, ώστε τελικά να βγουν νικητές!

Την Πέμπτη 3  και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις γνωριμίας με τον κλασσικό αθλητισμό για όσα παιδιά επιθυμούν. Ώρες προπόνησης από 17:30΄ έως 18:30΄ στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος. Απαραίτητη προϋπόθεση, η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα.

Με το σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ!» σας περιμένουμε στην παρέα μας. Εμείς θα είμαστε εκεί …

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020 – 2021

Leave a Reply